torsdag 25. juli 2013

Drømmen om å bli værdame

Da John Smits kom innom og lurte på om vi ikke kunne tenke oss og se hvordan de jobbet nede på nrk, var vi ikke vonde å be. Jeg mistenker nemlig at både Rebecca og Liv har en hemmelig drøm om å bli "værdame", og nå kunne de endelig få levd ut litt av denne drømmen ved å leke seg foran et ekte værkart, i et ekte studio.

Meteorologijentene og John Smits
Vi fikk være med å se på direkteinnspillingen av kl.12 nyheter og vær, samt en skikkelig omvisning. I tillegg fikk vi leke oss foran værkartet i nyhetstudioet hvor dagsrevyen spilles inn, dette resulterte i flere middelmådige værmeldinger, og mange morsomme bilder. Det kan vel trygt sies at ingen av oss er klare for noen direktesendt værmelding helt enda, men kanskje det en vakker dag er en av oss som står der.

Rebecca tar seg godt ut på skjermen

Liv veiver


3 kommentarer:

  1. Ser absolutt ikke feil ut :-)
    Jørg#1

    SvarSlett
  2. Så artig! Håper det ikke er lenge igjen til vi ser dere på skjermen :D

    SvarSlett
  3. Det er vel ikke lenge til jeg blir danket ut av disse talentfulle jentene:) Takk for et hyggelig besøk ved Meteorologisk institutts fremskutte arbeidsplass på Marienlyst.

    SvarSlett

Buss, tog, bil eller fly? Hva gir klimaet mest bry?

Når man reiser på ferie eller jobbtur, er det flere hensyn å ta når det gjelder valg av transportmiddel. Hvor mye bagasje har man? Hvor mang...