mandag 15. juli 2013

Ny stasjon- flere observasjoner

Nå har vi begynt å punche data fra en værstasjon i Mandal med målinger av temperatur, vindhastighet - og retning, i tillegg til nedbør. Et A2-ark som er fylt opp med observasjoner fra morgen, formiddag og ettermiddag. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen, og føre inn korrekt, så det ikke blir feil i klimastatistikken! Denne værobservatøren har en veldig lekker skrift, så det gjør jobben lettere enn det kunne ha vært.

6 kommentarer:

  1. Stå på, datasettene vil komme til god nytte.

    SvarSlett
  2. Flinke jenter! Når kommer pappeskene? Hilsen fra Trondheim

    SvarSlett
  3. Nå er pappeskene ankommet! Hurra:)

    SvarSlett
  4. Hei:-) Ser dere tar master i meterologi- har dere bacholar i meterologi?
    Hvordan liker dere studiet? lett å få jobb?

    Jeg har til nå tatt fag jeg kan bruke til både geologi og meteorologi. Er litt usikker hva jeg vil.

    mvh Hanne

    SvarSlett
  5. Hej Hanne! Ja, vi alla tar master i meteorologi. Vi har också alla tagit en bachelor i meteorologi. Jag tog min i Stockholm men de andra har gjort sin på uio.

    Jag gillar ju studierna väldigt mycket. Speciellt nu när man har studerat i 4 år och lärt sig så mycket så blir det bara roligare och roligare. Med att få ett jobb beror på hur många som går samma kull. För några år sen var det 10 personer i en årskull och de sa att det var lite svårt att få jobb men att alla fick till slut. Vi är bara tre i vår årskull så jag tror det ska gå fint att skaffa ett jobb.

    Har du tagit en bachelor med fag som du kan använda till geologi eller meteorologi master? Eller funderar du på vilket bachelor du ska ta?

    Vi kan prata om det på mail om du vill så kan jag berätta lite om vilka ämnen vi läser
    /Rebecca

    SvarSlett

Buss, tog, bil eller fly? Hva gir klimaet mest bry?

Når man reiser på ferie eller jobbtur, er det flere hensyn å ta når det gjelder valg av transportmiddel. Hvor mye bagasje har man? Hvor mang...